Slide Goedkoopste bestelautoverzekering 24 /7 bestelauto verzekeren Snel verzekerd op weg Bestelautoverzekering vergelijken

Bestelautoverzekering schadevrije jaren gebruiken

Hoe en wanneer kan ik mijn schadevrije jaren gebruiken voor een bestelautoverzekering?

In Nederland is het zo geregeld dat je per autoverzekering, motorverzekering etc schadevrije jaren opbouwt. De schadevrije jaren bouw je dus op tijdens de looptijd van een bestelautoverzekering. Heb je een keer een schade veroorzaakt dan val je ook terug in opgebouwde schadevrije jaren bij de meeste verzekeraars is dit tussen de 4-6 jaar. Het kan dus voorkomen dat je een negatief aantal schadevrije jaren heb staan. Negatieve schadevrije jaren worden niet door iedere verzekeraar geaccepteerd.

Lopende autoverzekering of bestelautoverzekering beëindigd?

Is je lopende autoverzekering of bestelautoverzekering beëindigd dan kun je de schadevrije jaren gebruik van deze beëindigde bestelautoverzekering, autoverzekering of motorverzekering. Schadevrije jaren blijven 3 jaar geldig na het beëindigen van een verzekering.

Zekerheden Goedkoopste-bestelautoverzekeringen.nl

Online kortin

Exclusieve kortingen

Goedkope bestelautoverzekering afsluiten met korting

Sinds 2008 actief

Sinds 2008

Goedkoop bestelauto verzekeren sinds 2008

Snel een polis

Snel een polis in huis

Regel snel je bestelautoverzekering

onafhankelijk

Onafhankelijk

Verschillende aanbieders vergelijken

Hoe goedkope bestelautoverzekering afsluiten?

Bereken je premie

Vergelijk premies

Verzend je aanvraag

Polis en groene kaart

Over ons

Meer verzekeringen vergelijken

Kan ik ook andere verzekeringen via jullie vergelijken en afsluiten? Natuurlijk kan dat vergelijk direct de betreffende verzekering.

Sinds 2008 bieden wij goedkope bestelauto verzekeringen aan via internet. De oorspronkelijke oprichting van ons kantoor heeft in 1990 plaatsgevonden.

Ons kantoor heeft meerde deskundige adviseurs in dienst die U kunnen helpen bij het kiezen van de juiste verzekering tegen een voordelig tarief.

Wij zijn aangesloten bij de AFM (vergunningen) en KIFID

Wat doen wij voor U bij het afsluiten van een verzekering via internet?

Via goedkoopste-bestelautoverzekeringen.nl bieden wij U diverse handige tools om verschillende een premievergelijking van verschillende verzekeringen te maken en direct online af te sluiten. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot Uw verzekeringsovereenkomst. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

Meer informatie over execution only:

Dit maakt het mogelijk om zonder tussenkomst van een financieel adviseur een verzekering af te sluiten. Indien U ervoor kiest om via goedkoopste-bestelautoverzekekeringen.nl een verzekering af te sluiten is er geen sprake van advies.

Bij ‘execution only’ maakt u zelf de keuze voor een verzekerings- of bancair product en voert u bij de aanvraag ervan zelf de gegevens in die nodig zijn. Omdat onze adviseur u hierbij geen advies heeft gegeven of handelingen heeft verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf.

Mocht U kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht.

Heeft U liever een advies over de verschillende producten neem dan contact met ons op.

Volledigheid premievergelijking?

Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Ook bij deze vorm van dienstverlening hebben wij gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen bij de webmodules. Het kan dus voorkomen dat een direct aanbieder een beter alternatief voor U is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

Over de vergelijking?

Om de premievergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor U in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs van de verzekering, waarbij de goedkoopste bovenaan staat. Ook kunt U bij ons bij sommige modules op basis van een sterrensysteem de verzekeringen bekijken en een vergelijking maken. Tevens kunt U een vergelijking maken op basis van polisvoorwaarden en het eigen risico van verschillende producten. Bij de vergelijking van verzekeringen maken wij gebruik van de diensten van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance.

Onze verdiensten?

Wanneer u via goedkoopste-bestelautoverzekeringen.nl een verzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding van de verzekeraar . Van de getoonde verzekeraars ontvangen wij een vergoeding omdat zij op onze website vermeld staan. Goedkoopste-bestelautoverzekeringen.nl heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan U kenbaar.

Meer informatie over ons bedrijf of onze dienstverlening?
Bekijk onze dienstenwijzer. | of neem een kijkje op onze website www.mathekuijpers.nl